lördag 19 juli 2008

Ubuntu + ScribeFire

Ett litet test. Nyss installerat Ubuntu och utforskar denna underbara lilla nya värld fri från Windows! Testar att publicera detta inlägg med tillägget ScribeFire.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 kommentarer:

Jinge sa...

Ubuntu är helt ok fram till man ska installera ngn drivrutin som är lite ovanlig. Då tilltar pysselfaktorn grovt...

Pastey sa...

Aha ja jag är helt novis när det gäller allt ännu så länge. Känns bara som en befrielse att slippa windows med allt vad det innebär med virus, värdelösa program och reklam. Windows och Microsoft tillhör en världsomspännande förtryckarkultur!!! Fram för mer open source!:D
Vad kör du nu då Jinge, eller du har flera burkar med alla operativ man kan önska sig?:)

Anonym sa...

Låter fint. OpenSource är så bra, det är gott att så många delar med sig av sin kunskap, tid och engagemang i projekten tycker jag. Att det är många engagerade gör ju också att det finns många som svarar på frågor och skriver guider och allt möjligt. Av varierande kvalitet, visserligen, men jag har alltid lyckats reda ut t ex drivrutinspyssel, och jag är ju bara självlärd. Så fortsätt i frid... /Markus

Pastey sa...

Jo, och det är lätt värt lite strul bara för att slippa Windows och herr Gates imperium!;)

Anonym sa...

Jag hade gärna använt mer Open Source, om det inte hade varit så att Open Office är så fruktansvärt uselt. Jag vet inte vad det är för finnig, tonårig idiot som har kodat det, men det är helt oanvändbart. Så mitt Officepaket från microsoft gör jag mig inte av med i första taget.

Pastey sa...

Har inte testat open office själv ännu, men har heller aldrig använt microsofts office särskilt mycket och aldrig några avancerade funktioner. Jag tror dock att open office är på frammarsch och buggar fixas väl kontinuerligt av folk. Men som sagt jag har egentligen ingen koll.

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.