onsdag 15 augusti 2007

Irans armé och John Doe har mer gemensamt än vad man kan tro

Båda är nämligen misstänkta terrorister. Hela Irans armé ska nu klassas som terrorist. Ordet "terrorist" har väl iom ett sådant beslut helt förlorat sin mening. Även Bush egna medborgare är för övrigt lika misstänkta som det Iranska revolutionsgardet och måste nu övervakas med sateliter. I DDR öppnade staten alla privata brev i USA kommer alla att vara bevakade 24 timmar om dygnet med satelit. Vet inte vilket som känns vidrigast. USA och förmodligen hela västvärlden allt närmare en auktoritär övervakningsstat a la 1984 alltså.

Läs för övrigt ännu en väldigt bra skriven artikel av Mr. Paul Craig Roberts på Counterpunch. Denna gång skriver han om den judiska lobbyns inflytande i Washington.

Bloggar om: , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Suck.. Antar att du hade skrikit rasism om USA bara fixart sig på sin muslimska befolkning ....

Then französke-kocken och pasteybakaren sa...

Förstår inte kommentaren?

pia sa...

En nyhet på samma tema: http://uk.reuters.com/article/worldNews/idUKL1689358220070816 Jag gillar speciellt uttrycket "defence aid", som får det att låta som något j-vla bistånd...

30 miljarder dollar! Det är MYCKET!

pia sa...

länken misslyckades, men artikeln är på reuters och heter "U.S. signs defence aid pact with Israel"

Then französke-kocken och pasteybakaren sa...

Nyheten är publicerad idag på Reuters vad jag förstår, jag citerade Democracynow.org som sa 30 biljoner $ redan den 30/7. Även DN och övriga svenska medier hade denna nyhet vill jag minnas. Det måste vara samma "bistånd" de talar om. Är det ytterligare svindlande 30 biljoner $ är det ju nästan för sjukt. Bushregeringen med sin fanatiskt kristna väljarbas i förening med sionistlobbyn och vapenindustrin = obefintliga utsikter för fred i mellanöstern.

pia sa...

Just det ja. Nyheten är då den att det slogs fast idag, det föreslogs för två veckor sen. Det blir mycket smällande och dödande för det "biståndet".

Henrik Sultan sa...

Visst är det skoj att alla är terrorister? Gosh, jag är nog en terrorist med... och jag kommer ta er alla! (skämt naturligtvis, ta mig inte SÄPO)

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.