måndag 23 mars 2009

Israel, landet där man roas av tanken på att skjuta gravida kvinnor

På onsdag kommer domen i det uppmärksammade Fighters and Lovers-målet i Danmarks högsta domstol. Ni vet de som sålde t-shirts med FARC och PFLP-loggor och där en del av intäkterna gick till just de organisationerna. Det kunde inte tolereras av oss i väst, vi hatar nämligen demokrati, eftersom vi inte vill att man ska kunna stödja organisationer som kämpar mot rasistisk ockupation och odemokratiska regimer som använder tortyr och mord för att behålla makten.

Våra "liberaler" stödjer Israel. Vissa så till den milda grad att de skickat pengar till dess armé så att de kan fortsätta sin rasistiska utrotning och fördrivning av palestinierna. Kläder och politik hör definitivt ihop så därför finns nu en vidrigt smaklös kollektion kläder för just er som ogenerat stödjer Israelisk sionistpolitik.

Uppmaningen på dessa t-shirts att skjuta gravida palestinier tar jag för givet att ingen liberal kommer protestera mot eller uppröras över med tanke på att man under den senaste slakten i Gaza ivrigt försvarade Israel när det gjorde just det, sköt mot kvinnor och barn i ett av världens mest tätbebyggda områden.

Läs även andra bloggar om: , , , , , , , ,

Gammelmedia: SVD, SVD2, DN.

3 kommentarer:

Serhat Daran sa...

Det som fattas tycker jag är PKK t-tröjor :)

Anonym sa...

Skjuta gravida? kan du underbygga det? ge mig en enda referens på att det har hänt? förutom i din sjuka fantasi.

Pastey sa...

Anonym: Läs om, läs rätt och tänk efter, och innan du kommenterar något igen läs om min sista kommentarsregel.

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.