torsdag 5 mars 2009

Religiösa och konservativa porrsurfar mest

Dagen.se rapporterar:

Ju mer religiös och konservativ man är, desto mer ser man på porr. Det visar en undersökning av amerikaners porrvanor. Mormonstaten Utah toppar listan över flest porrkonsumenter.


Beviset för att religiösa och konservativa är de största hycklarna.

Bloggar om: , , , , ,

8 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

De kanske är väldigt intresserade av anatomi? Jag menar, det är väl väldigt mycket tydliga anatomiska detaljer som man kan se på sådana bilder?

Ida D. sa...

Håller med, Pastey...
I religiös-konservativa kretsar är sex en tabu så är det många som blev sexistiska, sexfixerade och sexbesatta! Som muslim, kunde jag inse det genom att möta konservativa muslimska grupper fast fenomenet finns bland alla andra tycker jag.

Anselm sa...

Med tanke på vilket liv religiösa och konservativa (är väl egentligen samma folk?) i Utah lever så går det nog åt lite porr att pigga upp i tristessen. Undrar om motsvarande i Sverige är idrottsmän och rockmusiker?

Pastey sa...

Anselm: Det första är jag med på men är alltså idrottsmän och rockmusiker uttråkade och/eller tittar mycket mer på porr än andra?

Serhat Daran sa...

Det var kanske inte så otippat med tanke på alla skandaler med den katolska kyrkan. Religion är lite perverst.

Röde Condoren sa...

När jag var i sena tonåren postulerade jag en tes om att ju mer religiöst ett land var, desto mer porr producerades det där.
Anledningen var att jag hade märkt att en del länder utmärkte sig inom porrproduktionen, som USA och Brasilien. Jag tror inte att min tes höll... :-)

Ida D. sa...

Nej,
religion är inte pervers.
Det är människor som inte har förstått religionerna, men som slår sig i bröstet och talar att de är "troende"!

Serhat Daran sa...

Självklart är det en antites att religion är perverst. Religiösa skrifter uppmuntrar många bra saker som: fötryck av kvinnor, homofobi, dödsstraff, heligt krig och vidskepelse. Porrsurfandet är i sammanhanget pricken över i. Om vi alla bara kunde förstå religionerna så skulle världen vara en underbar plats...

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.