måndag 16 mars 2009

Sveriges mest meningslösa

Undrar om palestinierna känner sig behjälpta av att ni kastar lite saker och sparkar lite på några polisbilar? Hoppas det gjorde jävligt ont i foten att sparka på polisbilen eller var det ett allvarligt försök att ha sönder den? Och om den hade gått sönder av era förmodade super-fötter, vad skulle det lett till? Någon får gärna förklara detta, för mig är det obegripligt.Bloggar: Björnbrum kommenterar Guillous senaste artikel om DC-demonstrationen.

Läs även andra bloggar om: , , , , , , .

5 kommentarer:

Serhat Daran sa...

Jag säger som Erik Wijk: "Bunta ihop och slå ihjäl dom"!

Pastey sa...

Serhat: Lite väl drastiskt kanske, man tycker ju att de borde räcka med att de ser sig själva på den där filmen och andra för att de ska fatta hur urbota korkade de framstår.

Anonym sa...

Tänk Göteborg 2001.

Flera tusen demonstrerade mot €U, deras champagne & Caviarmöte liksom mot massmördaren Bush. I papegojmedierna existerade de inte. Sak samma om de varit 500 000 eller en miljon. Kommer så våldsmonopolet batongligan med maskerade provokatörer (bevisat faktum) och piskar upp stämningen bland vad man uttalat ser som sina främsta motståndare och det blir full fart på papegojpressen. Det €Uropeiska krigsförbrytargarnityret får gömma sig bakom taggtråd & containrar (som mot en dyr peng tillhandahålls av polischefens bror)Det hela kulminerar i mordförsöket på Westberg och ett antal prickskytteskadade journalister som kommit för nära (och vars bevismaterial "försvinner" på snuthäcken).

Resultat: Efter lite hets mot AFA kommer mötet dess konsekvenser och krigsförbrytarna upp på agendan igen och det tar lång tid innan papegojmedia åter lyckas söva ner oss i sex robinson och våld...

Ursäkta denna "drapa" Pastey (somliga saker låter sig inte förklaras i 10 ord) men AFA är för politiken vad Greenpeace är för miljön.
Där jag bor spelade poliserna bl.a fotboll med nazisterna ("shyssta killar egentligen, lite missförstådda bara")och lät dem hållas när de slog ner folk och drog omkring på nätterna. Efter att AFA konfronterat dem så fort de synts är det numera lugnt att gå hem från krogen och jag har snart glömt horderna av skränande nazipöbel...

Anonym sa...

Vad det leder till? Att ungdomar som varje dag trakasseras och blir fruktansvärt behandlade av polisen för en gångs skull får slå tillbaka, vad vet jag. Vad leder det till att blogga? Kampen ser olika ut.
Jag tror du egentligen inte har nåt problem med vad som hände, utan med den "dåliga publiciteten" i media. Men media kommer ALDRIG stå på vänsterns sida. Jag rekommenderar det här inlägget på Luftslottet:
http://luftslott.org/2009/03/stoppa-mediamatchen/

Pastey sa...

Till Anonymerna: Vad har DC-demon att göra med Gbg 2001 egentligen? Och gissa vilken bild "Svensson" har av den händelsen? Hjälper stenkastningen och förödelsen rörelsen är frågan? Gör den inte just "Svensson" förbannad och samt ökar repressionen från statsmakten? Det är högern som vinner politiska poäng på detta, inte vänstern! Det där är en kortsiktig skitstrategi. Någon får en adrenalinkick i 2-3 minuter och tror att revolutionen är runt hörnet!? Nu låter jag som en grådaskig sosse, men en sak fattar de, och det är att det där beteendet inte förändrar ett skit! Vi vill ha med oss medelklassen och barnfamiljerna, alla ska inse Israels brottsliga beteende, först då skapas verkligt opinionstryck för den verkliga frågan och inte en diskussion om vandalisering i samband med demonstrationer.

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.