måndag 28 april 2008

Hur många palestinska barn ska offras för det sionistiska projektet?

Israel ursäktar mördandet av en hel familj i Gaza med att terrorister fanns i närheten. Eftersom en terrorist tillåter att man gör vad som helst så är det tydligen Hamas fel att man måste skjuta ner en familj som äter frukost. Fyra barn mellan åldrarna 1-5 och deras mor dödades. Även en 17 åring som passerade utanför dödades i explosionen.

Israeli Defence Minister Ehud Barak, without giving details of the raid in Beit Hanoun, said Hamas Islamists controlling the Gaza Strip bore overall responsibility for casualties among non-combatants because gunmen "operated among civilians".


Föreställ er det omvända, att Hamas hade sagt det samma efter en attack mot Israel? Hade vi accepterat det? Ingen hade accepterat det och det hade haglat fördömanden från alla västvärldens regeringar, men nu är det Israel som skjuter in mot civila och tystnaden talar som vanligt för sig själv.Och återigen, Hamas senaste erbjudna vapenvila avvisades av Israel. Israels sionister behöver inte vapenvilan, den skada Hamas kan åstadkomma mot det Israeliska samhället är obetydlig, enligt sionisterna, i förhållande till vad de tror sig kunna vinna. De kan därför fortsätta bomba palestinierna sönder och samman så länge ingen utifrån sätter något tryck på Israel. Det är fullkomligt vidrigt att EU och USA låter detta ske.

Se även
Rawia Morra
. SvD, DN, Reuters, Al Jazeera.

Bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Familjen dog av en sekundär explosion som utlöstes, när IDF attackerade 2 palestinska terrorister.

Anonym sa...

Anonym!

Skulle en familje med två bebisar och en massa andra småbarn sitta och äta frukost om det fanns "terrorister" eller någon som helst militär aktivitet? utomhus dessutom? I trädgården?

Jag skulle inte sitta och äta frukost med mina barn ute om det fanns även en känsla av något pågick där.

Det är ännu en förbannad lögn av mördarpacket!

Jag är så förbannat trött på sionisternas lögner och deras svensktalande knänundar! Fy Fan!

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.