fredag 10 april 2009

Vänsterpartiet i Enskede

Jag har i princip lagt ner verksamheten för att istället lägga lite energi på att få igång Vänsterpartiet i Enskedes blogg. Tanken är att få så många som möjligt från vår partiförening att börja skriva där. Hoppas ni besöker den istället!:)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Hampus Eckerman sa...

Nä, läser inte partibloggar.

Pastey sa...

Varför inte, för förutsägbart? Det här är ju en "partiblogg", likväl som alla andra på Bloggvänstern-widgeten? Fanken också... aja, jag fortsätter läsa din blogg iaf!:P

Hampus Eckerman sa...

Japp, för förutsägbart, men framförallt för att det blir så mycket inrikespolitik och pajkastning. Din blogg har jag läst därför att den handlat mycket om utrikespolitik. Det är det som intresserar mig.

Pastey sa...

Ja men jag intresserar mig både för inrikes och utrikespolitiken. Men jag kan ju ha pajkastning där borta då och hålla på med utrikesfrågorna här. Det känns som en bra fördelning.

Hampus Eckerman sa...

Fast vänsterpartier är väl också intresserade av utrikespolitik? Skriv istället de inlägg som inte passar på sidan här och skriv annars kommentarer här som länkar till dina inlägg där när det handlar om utrikespolitik.

Torde fungera bra.

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.