lördag 23 februari 2008

Oväntade nyheter: Vietnameser får inget skadestånd för USAs användande av Agent Orange

Så oväntat, USA anser inte att användandet av kemiska stridsmedel är något som helst problem. Och några bevis för att det skulle använts mot civilbefolkningen finns så klart inte. Problemet är så klart att om man dömt till vietnamesernas fördel skulle det bli mycket krångligare för USA att använda kemiska stridsmedel i deras nutida krigföring.

Man måste hålla alla dörrar öppna, och alla vapen osäkrade, när man tillhör den amerikanska ultrahögerns hökar. Därför kan man räkna med att USA aldrig kommer döma sig själv till några som helst skadestånd eller andra ersättningar för deras krigsbrott. I bästa fall kan vi hoppas på att några "individer" av lägre rang i den amerikanske armén från bära hundhuvudet, ungefär som vid Abu-Ghraib händelserna.

Resultatet av en sökning på "Agent Orange" på Google. Fast det är ju klart, det där är ju bara kommunistpropaganda och förtal av USAs stolta armé som gjorde ett hedervärdigt jobb i Vietnam, precis som den gör överallt i världen där den beordras sätta ner sina marschkängor, mörda några hundratusen i syfte att sprida demokratins och frihetens ljus.

Bloggar om: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.