tisdag 26 augusti 2008

Människor med terroristnamn förtjänar att bombas

Som jag skrev om häromdagen så bekräftar nu FN att USA dödade minst 90 civila människor i fredags, 60 av dem barn. I vanlig ordning mördades de genom flygbombardemang d v s västvärldens högteknologiska form av terrorism.

Detta var alltså i Afghanistan vilket är en förmildrande omständighet för "oss" och vårt beteende. Alla där nere har ju märkliga terroristnamn och de kan därför diskrimineras, hunsas, bedömas, generaliseras, stereotypiseras. P g a detta tolkningsföreträde måste vi även ta oss rättigheten att därefter bomba dem. Den Andre måste bombas till lydnad eftersom den Andre aldrig annars skulle göra som "vi" sagt åt dem.

Att sluta bomba och ockupera dem vore att ge upp, det är vår dogm och det är det vi håller för den allra högsta sanning. Vi vet ju att om vi slutar så kommer de ju ge sig på oss!? Det är fullkomligt rationellt därför att den Andre alltid är irrationell, speciellt om den är muslim, arab eller asiat. Med detta följer att de måste hållas i schack med våld eftersom våld är det enda de förstår.

...

Läs Paolo Pissoffi om att en miljon terrorister inte heter Ulf.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.