onsdag 26 november 2008

De Sverigedemokratiska martyrerna i farten igen

SD grinar idag, efter Mariette Rosenlöf "överfall" på Björn Söder. Det är stora krokodiltårar må ni tro, så att alla ska uppfatta vilket totalt utanförskap och martyrskap det är att vara svensk rasist idag 2008. Ja, det liknar inget annat än diskriminering mot svenska rasister!

-Buhuhu, jätteont i axeln gjorde det när damen från vänsterpartiet stötte ihop med mig, och jag lovar asså, det var helt med mening hon gjorde det och det var ett överfall! *snyft, snyft, hulk hulk*

Please...

Se även Jinge om detta.

Läs även andra bloggare om: , ,

5 kommentarer:

TF sa...

Man tycker väl att det borde vara lite hårdare virke i Björn Söder, han som är utbildad till jägarsoldat i det militära och än idag är i form - aktiv i "SD Klassikerna".

Fjanta och klaga för att en tjej puffat till honom?

Anonym sa...

Ja, någon stake får det minsann vara i en sverigedemokratisk arier som ska företräda den svenska rasen :)

Johan C. Svensson sa...

Blir riktigt besviken faktiskt. Jag trodde som de föregående talarna att de var lite mer tåga i honom än att gnälla över sånt här. Det får blir fler armhävningar för lilleman.

JG sa...

Ja, du som skriver denna blogg riskerar knappast förföljelse för dina åsikters skull i Sverige. Självfallet ställer du dig på mobbarnas och de starka makthavarnas sida. Och Funebo har du med dig också. Inte förvånande förstås.

Pastey sa...

JG, ännu en martyr har talat!

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.