fredag 27 juli 2007

Varför USAs kristna fanatiker stödjer Israel

Ännu en grej som jag snappade upp via Jinge men denna film är så bra att jag anser att alla bör se den och sprida den. Den ger en liten inblick i den föreställningsvärld som de kristna fanatikerna i USA har och förklarar varför dessa ger ett sådant oerhört stöd till Israel oavsett vad Israel tar sig till.

alandalus tog ut några citat från intervjuade personer i filmen:

“The one who forces Israel into a peace treaty with the Arabs is the one who we need to watch out for” (syftandes på den kommande antikrist)

“Another reason why we support Israel, we have a common enemy. Moslems”

“We are fighting what is behind the moslem people which is satan, because satan is the one that is actually trying to destroy the Jewish race”

“Actually, we have been praying for the whole Jewish race for a long time”
Man skrattar, man gråter och man förfäras. Det är snudd på ofattbart att man i världens rikaste land, där man åtminstone har en gratis grundskola och tillgång till Internet och alla världens böcker ändå blir religiös fanatiker!? Det lär finnas runt 60 miljoner s.k. pånyttfödda kristna vad jag förstår, alla övertygade om att deras tro är den rätta och står över alla andras. Det är dessa väljare som alltså avgjort flera presidentval, Bush 1 och 2 t.ex. Det är en skrämmande utveckling då världens mäktigaste land med en absurt stor kärnvapenarsenal allt mer styrs av fanatism, trångsynthet och dumhet.

Andra bloggar om: , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.