fredag 5 september 2008

En välformulerad kritik mot M och Billströms främlingsfientliga utspel

Läs Behrang Kianzads kritik mot migrationsminister Billströms och moderateras senaste flörtande med främlingsfientliga stämmningar SVT Opinion.

Ett land som år efter år kritiseras av FNs Rasdiskriminergskommitté för att bryta mot sina internationella åtaganden och inte tydligt förbjuda främlingsfientliga grupperingar och dess aktiviteter i lag.

Ett land som två omfattande statliga utredningar visade innehålla mer rasism än någon i offentlig position någonsin velat medge. Billström & co konstaterar att "det räcker inte att lära sig halva sanningen om Sverige" och det är bara att hålla med.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

Johannes sa...

Ja absolut, det var en väldigt bra artikel. Länkade dessutom till din blogg från min blogg nu. Du skriver bra och väldigt intressant!

Pastey sa...

Tack. Själv tycker man alla andra är så mycket bättre än en själv!:)

Johannes sa...

Ja kan nog stämma, har nog oxå känt så i mellan åt. Men man märker ju att man har utvecklat sitt skrivande (iaf jag) under åren. Nu har jag i för sej bloggat till o från i över ett år, eller så är det så att man börjat lägga ner mer tid på sin blogg. Aja det är nog någon sorts blandning:P

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.