söndag 14 september 2008

Gammelmedia ligger hela tiden flera km efter i FRA-debatten

Nyss slutade den extrainsatta FRA-dokumentären på SVT. Knappast några nyheter för bloggosfären, se t ex denna gamla post på Kurvigheter, men förhoppningsvis fick väl folk som inte läser bloggar lite ny info. Synd att inte Falkvinge fick mer utrymme och att så mycket utrymme gick till Agrell. Ständigt dessa "experter" som ska uttala sig. Det som Falkvinge skriver på sin blogg är betydligt mer intressant och insatt än Agrell vågar yttra utifrån sin position. Och att Sverige skulle byta information med diktaturer som Bildt antydde är väl knappast allvarligare än alla de vapen vi mer än gärna säljer till just diktaturer. Man får väl inte missa Agenda ikväll heller, där man tydligen ska få veta hur Reinfeldt med anhang hotade FRA-motståndare i de egna lägren innan den numera ökända omröstningen.

Från min horisont är den här regeringen så otroligt körd att jag nästan tycker synd om dem. Den kan omöjligt bli omvald 2010 och en av de stora bidragande orsakerna till det måste bli FRA-lagen. Det kan inte finnas en människa i Sverige som nu inte åtminstone haft någon form av konversation med vänner och bekanta om FRA, FRA-lagen och regeringens hanterande av den frågan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , .

1 kommentarer:

Kerstin sa...

Om regeringen inte sitter kvar efter nästa val med hjälp av sd i riksdagen förstås, en inte helt omöjlig utveckling dessvärre.

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.