tisdag 13 januari 2009

Medierna borde kräva en "Israelinformation" för alla länder

Medierna borde faktiskt kräva en "Svensk Israelinformation" för alla länder i världen så att vi kan få den bästa och mest objektiva informationen från alla världens länder.

Exempelvis om någon säger något kritiskt i någon media-kanal om Kina, så måste det beredas plats för en representant för "Svensk Kinainformation" att samtidigt uttala sig. Det är det mest effektiva sättet att hejda icke officiell information och bli av med alla möjliga konstiga lögner som sprids hit och dit.

Bloggar: Esbati fick en replik från Informationsministeriet, och det visade sig att alltihopa var en samling misstag och att det faktiskt är så att det är den angripne som bär skulden för allt det här.

Läs även andra bloggar om:, , , , ,

2 kommentarer:

Dr Ahlstedt sa...

Där ser man. Något dum man känner sig nu. Att Hamas kunde acceptera 1967 års gränser för ett halvår sedan, att det var Israel som bröt vapenvilan och faktiskt har erkänt det samt bröt mot överrenskommelsen för vapenvilar genom en blockad, och att man faktiskt ockuperar Gaza... ja, det var tydligen inte sant alltså. Bra att dom är ute och informerar om hur det verkligen ligger till. Lisa Abramowicz förtjänar en stor löneförhöjning från staten Israel för sin strålade insats för mänskliga rättigheter och spridandet av sanningen.

Björn Nilsson sa...

Det var väl en god idé - om Svensk-Cubanska föreningen får gå in och rätta medias dumheter om Cuba vore väl en del vunnet! Cubainformation alltså? Det räcker väl att media klipper vad Prensa Latina skriver, och vad det gäller Venezuela och Bolivia har de ju också nyhetsbyråer på nätet så att inga missförstånd behöver uppstå.

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.