söndag 4 januari 2009

Sionismen kan aldrig vinna!

ALLA ska läsa Andreas Malms artikel på Newsmill. Där svarar han bla några av de sionistsvin som tillåtits komma till tals där. SR rapporterar:

– Vi väntar helt enkelt på att dö. Det finns varken elektricitet eller vatten och trots att det är vinter så måste vi ha fönstren öppna ifall de skulle bomba huset. Det är kallt och vi fryser, säger Mai Abumarasa.

De äter ris och det som finns att dricka är mineralvatten. Men det finns inte vatten till mjölkersättningen för hennes två månader gamla tvillingar, berättar hon. Idag fick hon se dem för första gången på en vecka. De hann hämta dem hos hennes familj som bor vid gränsen till Israel, precis innan markstriderna bröt ut där.

Där hennes familj bor vid gränsen, är det fasansfullt just nu, berättar hon. Soldaterna och stridsvagnarna står precis utanför fönstren. Och i centrala Gaza blir det bara värre och värre hela tiden. Bomberna kommer från alla håll, och på radion ropar den israeliska armén ut att alla måste tömma sina hus på vapen annars kommer de att bomba husen.


Allt ser fasansfullt mörkt ut just nu och jag känner stor hopplöshet, men jag vet att sionismen, rasismen och nazismen aldrig kan vinna!


Bild funnen på bloggen Bidrag - betong - bensin.

Andra bloggare om , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.