onsdag 28 januari 2009

Moderaterna ser inga problem med företag som använder slavar och barnarbetare?

Alla vi som skrev till det moderate trafiklandstingsrådet Christer G Wennerholm för att de skulle stoppa affären med Veolia fick följande svar:

“Tack för ditt brev angående synpunkter på vilket företag som skall få förtroendet att driva Stockholms tunnelbana de kommande åtta åren. Styrelsen kan endast ta hänsyn till de utvärderingskriterier, som beskrivs i anbudsunderlaget. Mot den bakgrunden beslutade styrelsen enhälligt den 20 januari att utse MTR från Hongkong till vinnare.

Bästa hälsningar,

Christer G Wennerholm
Trafiklandstingsråd”

Det är alltså helt OK att anlita företag som stödjer ockupation och förtryck eftersom man bara tar ställning till "utvärderingskriterier, som beskrivs i anbudsunderlaget".

Det går heller inte att tolka det annorlunda än att det enligt moderaterna är helt på sin plats att köpa varor och tjänster med skattebetalarnas pengar av företag som använder slavarbetskraft, barnarbetare, diskriminerar eller t ex ägnar sig åt medveten miljöförstöring eftersom man bara tar "hänsyn till de utvärderingskriterier, som beskrivs i anbudsunderlaget."

Bra, då vet vi var vi har det "nya arbetarpartiet".

Läs även andra bloggar om: , , , , , .

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.