lördag 11 oktober 2008

De kan behålla sitt samarbete och valplattform

Enligt de två gröna narrarna i miljöpartiet är nog den där beryktade dörren som vi villkorslöst ska gå in genom fortfarande stängd. Men enligt Sahlin är den alltså öppen?

Allvarligt talat, kan vi skita i de här jönsarna nu? De kan ta sin gemensamma "valplattform" och köra upp någonstans. Sossarna och Mp har aldrig varit blåare än nu! Det finns ingen anledning för oss att ge oss in i den där sörjan fören sossarna bryter sin enastående vandring högerut och istället börjar se sig om efter sina egna väljare som i grunden är vänster.

Låt Sahlin och de gröna narrarna vattna ur det sista av sina partiers ideologi i en meningslös kamp för att vinna medelklassen i villaförorterna, som de tror att man vinner genom att bli Folkpartist. Vad kan vi egentligen uppnå i en "allians" med två fientligt inställda parter? Pragmatik i all ära men går vi med i det där dögänget nu är vi lika ideologiskt förlorade som de är. Jag säger FUCK EM! Nu kör vi vårat egna jävla vänsterrejs som vi alltid har gjort! Vi är för fan socialister INTE folkpartister! Upp till kamp!
På andra bloggar rasar även debatten om , , .

2 kommentarer:

TB sa...

Socialismen och kommunismen är 1800-tals ideologier som hör historien till. Det är väl detta Mona Sahlin, i ett ögonblick av klarsyn förstått. Sedan dundrar dock partiets socialistiska artilleri med LO i spetsen igång och Mona Sahlin tvingas ynkligt krypa till korset. Beklämmande!

Dock, vårt land styrs av Alliansen, och den rödgröna sörja som vi nu får en aning om ökar bara möjligheterna för ett återval vilket är mycket tillfredställande.

Björn Nilsson sa...

Varifrån kommer bilden? Den ser väldigt tidig-70-tal ut.

Kanske det är en sådan där dörr med två delar, en upp och en ned, eller kanske konstruktionen med en hundlucka. Då kan den ju både vara öppen och stängd och alla (eller ingen) blir nöjd och springa ut och in efter eget tycke och smak.

SAP:s ledning har uppträtt som halvt om halvt ett Alliansparti. De kan gott sitta bakom dörren och fundera på bot och bättring, och hur smart det är att ignorera sin egen valmanskår och alliansnegativa väljare i stort.

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.