fredag 10 oktober 2008

Gå inte in genom dörren villkorslöst Ohly!

Sahlin slog igen dörren i ansiktet på oss, fick skit för det och har nu öppnat dörren igen. Dörren menar hon skulle inte uppfattas som den var stängd och hon har nu hört av sig till Ohly med ett brev där hon förtydligar att dörren inte längre är stängd. Hon förstår ändå många uppfattade det som om att dörren var stängd, vilket den alltså inte var, men nu är den iaf öppen igen men inte villkorslöst öppen, säger Sahlin.
– Ja, det kan jag förstå. Men jag vill också betona att om dörren är öppen, vilket jag nu säger att den är, så är den inte villkorslöst öppen.Det kräver som sagt inte bara att jag öppnar en dörr utan också att vänsterpartiet visar att de vill gå in genom dörren, säger socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin

Ja, frågan är om vi vill gå in genom den där "öppna" dörren och dess villkor? Vi har alltså fått en skaminbjudan hem till Sahlin och hennes två gröna narrar med villkor att vi får komma in om vi leker efter deras regler! Är det så vi ska uppfatta att dörren inte är villkorslöst öppen? Tänk om vi går in och så får helt plötsligt Sahlin och hennes maktfullkomliga språkrörskompisar för sig att stänga dörren igen eftersom de hela tiden ska bestämma?

Uppenbarligen har Sahlin insett att hon skitit i det blå skåpet lite för mycket och upprört sitt parti genom sina envåldshärskarfasoner. Jag tycker det nu uppstått ett utrymme för oss att få Sahlin och stå på knä och BE oss komma tillbaka in genom den där dörren igen! Låt henne stå där och generat försöka locka oss tillbaka in i "värmen" en stund. Det kan hon behöva för ta nere hennes och vissa delar av socialdemokratins uppblåsta ego på jorden igen. Inte minst kan de gröna narrarna stå där och se ut som dumma fån nu när deras planer på att ensamma ligga och gona i den stora varma blågröna sossefamnen några år framöver har grusats.

Ett utrymme har alltså skapats för att inte "villkorslöst" gå in genom Sahlins dörr igen!

Spana in andra bloggares schuckra alster som rör , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

- Håll er till blogginläggets ämne.
- Inga långa drapor. Länka hellre till er egen blogg isf.
- Tänk på netiketten.
- Rasister och sionister kan dra åt helvete.